روش مستقیم برای اثبات پایداری معادلات تابعی

thesis
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه محقق اردبیلی - دانشکده ریاضی
  • author فاطمه ارکیان
  • adviser نسرین اقبالی
  • Number of pages: First 15 pages
  • publication year 1391
abstract

دراین پایان نامه پایداری معادله تابعی ((f(x) = af(h(x)) + bf(?h(x را با شرایطی که روی aوb و تابع hدر نظر می گیریم بررسی می کنیم.نتایج حاصله در این پایداری رابرای معادلات تابعی با چندین متغیر به کار خواهیم برد.همچنین پایداری معادله تابعی ((f(x) = af(h(x)) + bf(?h(x در حالت یکنواخت فازی بررسی می کنیم.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

پایداری معادلات تابعی به روش مستقیم و روش نقطه ثابت

در این پایان نامه پایداری معادلات تابعی را به دو روش نقطه ثابت و به روش مستقیم مورد بررسی قرار می دهیم در این پایان نامه معادله تابعی جمعی-درجه دوم در فضای متعامد و معادله تابعی f(f(x) -f(y)) +f(x) +f(y) =f(x+y) + f(x-y) در فضای نرمدار رندم و نرمدار ناارشمیدسی و همچنین معادله تابعی ینسن درجه دوم-درجه دوم کلی را روی فضای باناخ به دو روش مستقیم و نقطه ثابت بررسی کرده و همچنین معادله تابعی پکسید...

15 صفحه اول

پایداری متعامد معادلات تابعی

در دهه های اخیر پایداری معادلات تابعی توسط ریاضیدانان زیادی بررسی شده است. در این پایان نامه به بررسی مفهوم پایداری متعامد معادلات تابعی می پردازیم. ابتداپایداری متعامد معادلات تابع جمعی را بررسی می کنیم سپس پایداری متعامد معادلات تابعی درجه دوم کوشی درجه سه ودرجه چهار را مطالعه خواهیم کرد همچنین بااستفاده ازقضیه ی نقطه ثابت پایداری معادلات تابعی را بررسی می کنیم.

15 صفحه اول

روش تحلیل هوموتوپی برای حل معادلات تابعی

در سال های اخیر ارائه و بررسی روش های جدید در حل معادلات تابعی توجه بسیاری از محققان و پژوهشگران را به خود معطوف ساخته است. در همین راستا چندین روش تحلیلی و عددی، ارائه و در حل معادلات تابعی مختلف به کار گرفته شده است. در این رساله روش تحلیل هوموتوپی برای حل معادلات تابعی مورد بررسی قرار می گیرد. فصل اول با ارائه تعریف ها و مقدمات لازم ایده های اساسی موجود در روش تحلیل هوموتوپی هم زمان با حل...

15 صفحه اول

روش هوموتوپی برای حل معادلات تابعی

روش آشفتگی هوموتوپی که یکی از روش های توانا برای حل معادلات تابعی است، برای حل معادلات و دستگاه های انتگرال، دستگاه معادلات دیفرانسیل جزئی و معادلات دیفرانسیل معمولی به کار رفته است. نتایج به دست آمده توانایی و سادگی روش را آشکار می سازد. مثال های متنوعی برای نشان دادن قابلیت ها و توانایی های روش در پایان نامه آمده است. برای انجام محاسبات نرم افزار maple11 استفاده شده است.

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه محقق اردبیلی - دانشکده ریاضی

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023